Марк Зукърбърг се ожени, Селена Гомез на дискотека в София, звездите в Кан - виж седмицата в снимки

Основателят и главен изпълнителен директор на Фейсбук (Facebook) – Марк Зукърбърг, се ожени за дългогодишната си приятелка Присила Чан.

Двамата сключиха брак на церемония в дома му в Пало Алто, Калифорния. Самият той обяви новината, като промени статуса си в социалната мрежа на "женен". Промяната бе придружена и от снимка на двойката в сватбено облекло. Иначе двамата се познават от зората на Фейсбук в "Харвард", а любовната им връзка датира от девет години.

У нас, младата холивудска звезда Селена Гомез посети столичния клуб "Ялта" в петък вечер. Приятелката на Джъстин Бийбър бе плътно заобиколена от охрана и с още 2 дами потанцуваха по време на хип-хоп парти.

Звездите от цяла Европа, а и света, се събраха в Кан за най-престижния кинофестивал, който започна в сряда. Тези, които не гледаха към света на киното, гледаха футбол! В драматичен финал на Шампионската лига, Челси за първи път в своята история вдигна купата за сметка на Байерн, които пък със загубата си потопиха Алианц Арена и цял Мюнхен в сълзи. Виж седмицата в снимки в галерията.

Свързани новини

HBO отряза "Идолът" след един сезон

29.08.2023

The Weeknd с първа колаборация с Мадона

02.06.2023

The Weeknd си отива

16.05.2023

Виж най-горещите премиери в Кан

16.05.2023

"Double Fantasy": ново от The Weeknd

21.04.2023