Официално представиха най-новия сериал "Къде е Маги?"

Кастингът за най-новия сериал на bTV "Къде е Маги" е продължил три месеца. Това стана ясно на официалното представяне на екипа снощи.

Актьорът, носител на няколко награди "Икар” и "Аскеер”, Иван Бърнев, се превъплъщава в ключовия герой, спецченгето Андрей Чернев, който трябва да разплете най-голямата загадка в новия сериал. Негова екранна партньорка в изчистването на версиите е певицата и ТВ водеща Виктория Терзийска, която играе ролята на Полина Павлова – млад, целеустремен полицай.

Младата актриса Евелин Костова пък играе ролята на Маги в новия сериал на bTV, който ще тръгне в праймтайма на телевизията през септември.

На официално събитие за журналисти бе направена прожекция на пилотния епизод на поредицата, на която присъстваха и всички основните действащи лица в нея със съвсем малки изключения.

Първият епизод на сериала започва с голямо семейно празненство по повод 43-ия рожден ден на предприемача Радослав Табаков (Георги Стайков). По-късно вечерта по-големите им деца получават разрешение да излязат на дискотека до 3 ч. след полунощ, но когато отиват да ги приберат оттам, майката на Маги не успява да открие дъщеря си и така изниква въпросът "Къде е Маги?", а сериалът започва да се заплита с бързи темпове още в първия си половин час, който завършва по обещаващ начин. На прожекцията снощи финалът на епизода предизвика бурни аплодисменти, което обещава, че и телевизионните зрителите вероятно ще пожелаят да проследят развоя на сериала, съобщи dnevnik.bg.

Част от звездния състав на продукцията е и съпругата на Иван Бърнев – актрисата Маргита Гошева. Тя си партнира с популярния актьор, режисьор и продуцент Владимир Люцканов. Двамата влизат в ролите на Ива и Константин Илиеви – съпрузи, които силно се обичат и подкрепят.

Компания им правят актьорите Георги Стайков, Атанас Сребрев, Параскева Джукелова, София Кузева-Чернева и др.

Свързани новини

''Хари Потър'' сериал през 2026г.

27.02.2024

Хитов сериал със Селена Гомес се завръща

26.01.2024

Кой грабна призовете на MTV EMAs?

07.11.2023

Сбогом, Чандлър Бинг

30.10.2023

Отменят наградите на MTV

23.10.2023