Taylor Swift не преследва мъжете

Самотната (за пореден път) Taylor Swift твърди, че се поддава трудно на ухажване, защото знае, че на мъжете им харесва да преследват жената, която харесват.

През годините изпълнителката имаше няколко връзки с не по-малко звездни партньори, сред които John Mayer, Harry Styles и Joe Jonas, а съвсем наскоро имаше упорити слухове, че се е опитала да сваля Bradley Cooper по времето на връчването на наградите Златен Глобус 2013.

Според информацията актьорът е отхвърлил авансите й, но сега самата Swift коментира слуха - отричайки го напълно, настоявайки, че никога не си позволява да сваля мъжете първа.

"Знам, че ако сега отворя жълтите издания, ще намеря слухове как съм преследвала някой, който не ми е отговорил с взаимност", казва тя пред сп. "Elle". "На хората им харесва да четат такива неща за мен и да си мислят "О, Taylor, пак ли подплаши момчето, което преследваш, с прекалената си настойчивост!" Това не е вярно - никога не преследвам мъжете. На тях това не им харесва!"

А ако все пак връзката се осъществи, но нещо не се получи, тя не позволява емоциите да вземат връх: "Не мисля, че някога съм крещяла на бивше гадже. Никога. Не съм скандалджийка, не правя сцени. Ако нещо е приключило, значи е приключило, и толкова."

Вместо да изпада в истерия, 23-годишната звезда предпочита да грабне химикалката и да излее всичко на хартия. И в защита на навика си да пише за известните си бивши, тя добавя: "За мен това е да пиша песни така, както винаги съм го правила. Седя на леглото, усещам болка, която не разбирам, пиша песен и така разбирам болката по-добре. Ако хората искат да правят дисекция на текста буква по буква, това си е тяхно право. Аз просто правя това, за да се почувствам по-добре."

Свързани новини

Тейлър Суифт счупи всички рекорди

31.10.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022

Тейлър Суифт с научна степен

30.03.2022

Тейлър Суифт - сгодена?

21.02.2022

Ново от Ед Шийрън feat. Тейлър Суифт

11.02.2022