Jon Bon Jovi коментира отсъствието на Richie Sambora

Миналата седмица стана ясно, че Richie Sambora няма да бъде част от турнето на Bon Jovi, което ще мине и през нас, защото се е оттеглил поради "лични причини". Плъзнаха всевъзможни слухове, най-упоритият от които, тиражиран от TMZ.com, че вокалът и китаристът са се скарали за пари и заради "пренебрежителното и омоловажаващо" отношение на Jon.
 
Досега вокалът отказваше да коментира клюките, но сега Jon Bon Jovi реши да излезе на чисто и отрече напълно обвиненията, че раздялата е заради пари и лошо отношение. По думите му оттеглянето на Richie Sambora от турнето "Because We Can" е било огромна изненада и за самия него, още повече, че се случило само часове преди излизането на сцената. 
 
"Мисля, че Richie е добре сега, не съм го чувал", коментира вокалът пред американски вестник. "За нас беше голяма изненада. Беше 15 ч. в деня на концерта във вторник и ние получаваме обаждане по телефона, с което ни се съобщава, че той няма да дойде. Това наистина е лична причина. И не вярвайте на това, кеото четете в TMZ, защото нищо не би могло да е по-далеч от истината." 
 
Скоро след като напусна турнето, Sambora публикува в туитър: "Благодаря на всички за загрижеността ви. Добре съм, но трябваше да остана в Лос Анджелис, за да се погрижа за някои лични неща. Обичам ви и ще се видим много скоро."

Свързани новини

Bon Jovi с нова песен

15.03.2024

Коледен поздрав от Bon Jovi

07.12.2023

Bon Jovi с ново видео

19.02.2021

Bon Jovi се завръщат към корените си

04.11.2016

Bon Jovi с нов албум, чуй първия сингъл

15.08.2016