Бащата на Chris Brown не одобрява връзката му с Rihanna

Бащата на Chris Brown открито изразява неодобрение към възобновения роман на сина му и Rihanna. Татко Clinton заявява, че и преди е опитвал да убеждава сина си да стои настрани от барбадоската хубавица - особено след прословутия скандал от 2009, когато Brown я преби и това завърши с условна присъда за него. Сега обаче е по-против отвсякога, защото според него двамата са твърде "диви", за да издържи връзката им.
 
"Наистина не исках той и Rihanna да се съберат отново, защото ги следят под лупа на всяка крачка и защото и двамата са своенравни и непостоянни", казва той пред британския "The Sun". "Няма никакъв баланс. Няма как при това положение да изградиш балансирана връзка. Хубаво е единият да е по-спонтанен, но тогава другият трябва да е по-земен и разумен."
 
Clinton обаче признава, че не може да казва на сина си какво да прави: "В крайна сметка, решението си е на Chris. Дори да събера агитка с плакати "Стой настрана от Rihanna", той ще направи това, което иска. Изборът си е негов, просто искам да е щастлив..."
 
А коя би била жената, която според него е подходяща за сина му? "Аз лично много харесвах Jordin Sparks. тя е момиче с класа, много хубава. Но, разбира се, най-често по-консервативните типове не улавят вниманието ни."

Свързани новини

Крис Браун отново на съд

31.01.2022

Chris Brown - “Undecided”

08.01.2019

Chris Brown набил жена заради снимка?

04.01.2016

Rihanna се надявала да промени Brown

06.10.2015

Австралия не дава виза на Chris Brown

28.09.2015