Depeche Mode свириха над 2 часа в София

Второто гостуване на групата пожъна пълен успех, въпреки проливния дъжд. Феновете чуха и новите и старите хитове на бандата.

Нито майският проливен дъжд, нито изборният ден и политическите скандали в страната успяха да помрачат настроението на хората, дошли от всички краища на България, за да се отдадат на насладата Депеш мод. Британците излязоха точно в 21:00 часа пред 30 000 души, за да докажат, че въпреки повторното си идване има с какво да изненадат българската публика.

Музикантите се усмихваха на благодарната си публика, която и този път доказа, че българските фенове са едни от най-верните и шумните в света.

София за втори път видя "личните си богове" и затвърди религията към музиката им. Триото не спря да радва феновете си близо два часа и половина, като премина през всичките си по-стари и нови хитове.

Наред с промоцията на песните от новия им албум "Delta Machine", звучаха й песни като "Walking in my shoes", "Personal Jesus", "Black Celebration", "Precious", "I just can`t get enough", допълват от БГНЕС.

Свързани новини

Дейв Геън ще релаксира в спа център

10.05.2013

Строят мини град за Depeche Mode

08.05.2013

"Депеш мод" с албум през март

25.01.2013

Depeche Mode ще свирят на ст."Локомотив"

18.01.2013

СМЕ: Концерт на Депеш Мод ще има

28.12.2012