СМЕ: Концерт на Депеш Мод на 12 май ще има

Въпреки бъдещата реконструкция на стадион "Георги Аспарухов", концерт на Депеш Мод (Depeche Mode) в София ще има. Това обяви в специално съобщение организаторът на концерта "София мюзик ентърпрайсис".

Вчера ръководството на футболен клуб "Левски" представи план за нов стадион на мястото на сегашния, където на 12 май 2013 г. трябва да се състои концертът на британската група.

СМЕ е в постоянен контакт с ръководството на стадион "Георги Аспарухов" и футболен клуб "Левски" и своевременно информира мениджмънта на групата за предстоящите ремонтни действия. Засега обаче не е ясно кога ще приключат строителните работи и дали те ще попречат за нормалното провеждане на концерта на Депеш Мод. Ако предвиденият ремонт няма да позволи това, "София мюзик ентърпрайсис" е готова с предложенията си за ново място на концерта. Те се съгласуват с мениджмънта на групата и очакват своето одобрение, уточняват организаторите.
 
Датата си остава 12 май, а ако има промяна в мястото, всички фенове ще бъдат информирани навреме. Закупените досега билети ще важат, без да имат нужда от презаверяване.

Свързани новини

Depeche Mode свириха над 2 часа в София

13.05.2013

Дейв Геън ще релаксира в спа център

10.05.2013

Строят мини град за Depeche Mode

08.05.2013

"Депеш мод" с албум през март

25.01.2013

Depeche Mode ще свирят на ст."Локомотив"

18.01.2013