Chris Brown попадна в катастрофа, обвиняват го, че е избягал

Chris Brown е обвинен за катастрофа и бягство от местопроизшествието, както и за шофиране без документи, след инцидента в Сан Фернандо Вали на 21 май. Делото му ще се гледа на 15 юли. Ако бъде осъден, изпълнителят рискува до една година в затвора, твърдят от Associated Press. 
 
Brown използва акаунта си в туитър, за да отрече обвиненията, уверявайки, че с другия шофьор са обменили информация и повреда по колите не е имало. Той дори направи снимка, която изглежда като снета на местопроизшествието, за своя профилна снимка в мрежата (снимката долу; след това я смени със страдалческа карикатура, изразяваща манипулативността на "медиите-насилници", както ги нарича). "НЯМА повреда", написа той. "Колата просто е мръсна. Отново ми се налага да браня името си", драматично отбеляза Brown и добави "Тя се обади на ченгетата, мислейки си, че ще Сhris Brown ще й плати заплатата, докато аз следвах всички редовни процедури."
 
 
В последствие Chris Brown добави още размисли в туитър: "Скъсвам си задника, за да осигуря цялото си семсйство. Правил съм грешки в миналото и съм работил много усилено, за да стана по-добър човек. На 19-24 години. Нямам всички отговори и не можете да ми покажете някой, който е осъзнал всичко на тази възраст. Живеем и растем. Оставете ме да живея". И за тежест добави строфа от Библията, гласяща "Ето защо, в имео на Христа, аз се радвам на слабостта, на обидите, на трудностите, на перследването. Защото когато съм слаб, съм силен."

Свързани новини

Крис Браун отново на съд

31.01.2022

Chris Brown - “Undecided”

08.01.2019

Chris Brown набил жена заради снимка?

04.01.2016

Rihanna се надявала да промени Brown

06.10.2015

Австралия не дава виза на Chris Brown

28.09.2015