One Direction получиха наградата Silver Clef, атакуват ги църковни радикалисти

One Direction трумфираха над групи като Rolling Stones и Coldplay при нагрдаждаването с наградата Silver Clef. Бандта получи званието "най-добра група на живо" на церемонията в Лондон, като гласът на публиката ги изпрати далеч пред всички останали конкуренти. В момента One Direction са на турне в Америка, затова не успяха да вземат наградата си лично, но в специално съобщение Harry Styles казва: “Благодарим на всички, които са гласували за нас. Нямаме думи, за да изразим радостта си.”
 
Сред групите и изпълнителите, които са били лауреати на наградата в минали години, са Ray Davies, Jessie Ware, Coldplay, Barry Gibb, Labrinth и Alison Moyet.
 
Не всички в Америка обаче са щастливи от присъствието на One Direction - екстремистите от WBC (Баптистката църква в Уестборо) обявиха плановете си да бойкотират и провалят шоуто на момчетата, заклеймявайки ги като "петима перверзника”, които "прославят греха”.
 
В налудното съобщение на радикалистите се казва “One Direction са идеалното олицетворение на мръсотията в този свят и преследващата греха, облагодетелстваща п******е, мразеща Бога, отхвърляща Христа Англия, която забрани на WBC да проповядва в рамките на границите й. Тези изроди и феновете им мислят, че е смешно петима перверзници да се закачат по сцената, да се подиграват на божиите стандарти и да прославят греха. Едничката им цел е да окуражават младежите да преследват всяко лъстиво желание, породило се в злите им сърца.”
 
Лудите сектанти са известни с демонстрациите си - досега те са протестирали срещу концерти на Foo Fighters и Radiohead, а планират да направят същото и на предстоящия концерт на Taylor Swift през август. Кънтри- и поп-звездата е набелязана, защото преди време имаше връзка с Harry Styles, което в очите на WBC й спечели определението “мръсна, пиратска к***а”.

Свързани новини

Бъбреци мъчат звездата

28.08.2023

Тейлър Суифт счупи всички рекорди

31.10.2022

Луи Томлинсън за първи път у нас

14.10.2022

Ново от Хари Стайлс: Late Night Talking

14.07.2022

Хари Стайлс направи рекорд

31.05.2022