Chris Brown: "Трябва да ме третират както Jay Z"

Chris Brown е убеден, че обществеността трябва да гледа отвъд проблемите му с правото и да подкрепя музикалната му кариера така, както феновете на Jay Z са приели проблемното му минало.
 
Изпълнителят се бори да си върне популярността и да изчисти имиджа си, след като през 2009 беше обвинен и осъден за бруталния побой над тогавашната си приятелка Rihanna. Brown твърди, че усеща несправедливо отношение от страна на хората, след като толкова други знаменитости успяват да просперират въпреки проблемите със закона, които са имали в миналото, докато на него такава възможност се отказва.
 
Brown цитира като основен пример Jay Z, настоявайки, че феновете на хип-хоп звездата не са го съдили заради проблемите му с дрогата в миналото, или затова, че намушка с нож музикален продуцент през 1999.
 
"Jay Z е приет от Бялата Америка, защото стиска ръце и целува бебета", казва Brown пред сп. "Jet". "Не го казвам с неуважение, защото и аз съм му фен, но никой не споменава, че той наръга някого, или че е продавал наркотици. Минава метър... А вместо да бъда артист, ме наричат бияч на жени; постоянно ме обиждат публично и ме съдят."
 
Изпълнителят настоява и че е работил много върху проблемите с контрола върху гнева си и се старае да стане по-добър човек: "Трябва да минеш през вътрешни битки, преди до стигнеш до добрата Не се опитвам да се нахвърлям върху хората, или да бъда толкова генвен и импулсивен, колкото бях навремето."

Свързани новини

Крис Браун отново на съд

31.01.2022

Chris Brown - “Undecided”

08.01.2019

Chris Brown набил жена заради снимка?

04.01.2016

Rihanna се надявала да промени Brown

06.10.2015

Австралия не дава виза на Chris Brown

28.09.2015