The 20\20 Experience 2 of 2 na Justin Timberlake e #1 в деня на премиерата

Justin Timberlake отново е на върха с излизането на The 20/20 Experience 2 of 2, втората част към суперуспешния и най-продаван албум на годината The 20/20 Experience, след като проектът оглави чарта на iTunes. 
 
Пилотният сингъл от новия албум "Take Back The Night" е емоционалната връзка между първата и втората част на проекта. "Take Back The Night" е написана и продуцирана от Justin Timberlake и Тимбаленд.
 
Втората част на проекта съдържа 11 нови песни, както и една специална изненада за феновете от Justin. "Всички песни бяха създадени преди близо година. След първоначалните записи се спрях на 20 песни, но като започнахме да миксираме – не можах да устоя на изкушението... Затова има нещо допълнително във втората част. Нямам търпение да чуете The 20/20 Experience в пълната му цялост”. Делукс версията на албума съдържа 2 допълнителни песни – "Blindness" и "Electric Lady".
 
През изминалото лято Justin и Jay-Z изнесоха съвместното турне "Legends of the Summer Stadium Tour” в някои от най-големите градове на Америка. Певецът взе участие на фестивала iTunes Music, последвано от изпълнение на сцената на наградите BET 2013. На 31 октомври, Justin ще се върне на сцената  със старта на първото си самостоятелно турне от 6 години "The 20/20 Experience World Tour”. 
 
Първата част на The 20/20 Experience постигна феноменален успех в целия свят. В САЩ албумът е с двойно платинен статус по продажби и оглави всички възможни чартове. Албумът се превърна в най-продавания албум на годината с повече от 2 милиона копия и седем  #1 позиции в чартовете (Топ 200, Класацията за продажба на дигитална музика, R&B албуми, Топ Съвременни албуми, Класацията за продажба на албуми на винил, на физически носител и чрез онлайн магазини). 
 
Албумът се превърна в най-успешния дебют на артист-изпълнител от 5 години насам, както и в най-успешнит дигитален дебют в САЩ изобщо. The 20/20 Experience се задържа на първото място в Топ 200 в рамките на 3 седмици и в R&B чарта в продължение на 10 седмици. В първата седмица от премиерата, всички 10 песни от албума влязоха в дигиталните сингъл чартове с продажби от над  5.2 милиона трака до момента. Албумът е платинен в още 3 страни и златен в други девет. 
 
Justin беше и големият победител на последните видеомузикални награди на MTV. Той си тръгна с цели три статуетки - за "Видео на годината" и "Най-добър монтаж" ("Mirrors"), както и Специалната награда "Michael Jackson Video Vanguard Award”. Лентата към песента му с Jay-Z – "Suit & Tie” спечели в категорията "Най-добра режисура". И двата видеоклипа са сингли от The 20/20 Experience.
 
The 2020 Experience 2 of 2 - съдържание:
Стандартна версия:
1. Gimme What I Don’t Know (I Want)
2. True Blood
3. Cabaret
4. TKO
5. Take Back The Night
6. Murder
7. Drink You Away
8. You Got It On
9. Amnesia
10. Only When I Walk Away
11. Not A Bad Thing
 
Делукс версия:
12. Blindness (Exclusive Bonus Track)
13. Electric Lady (Exclusive Bonus Track)

Свързани новини

И Джъстин продаде правата си

30.05.2022

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Излиза филм за разголването на Джанет

02.11.2021

Любовта победи: 7 звездни двойки

12.07.2021

Justin Timberlake и SZA с нов сингъл

05.03.2020