Киноверига забрани на Madonna да посещава салоните й

Madonna получи забрана да посещава киносалоните на американската верига Alamo Drafthouse Cinemas, защото пращала есемеси по време на филмова прожекция миналата седмица.
 
Поп звездата присъствала на премиерата на драмата на Steve McQueen "12 години роб" на кинофестивала в Ню Йорк. "Докато не се извини на почитателите на киното, Madonna няма да гледа филми в Drafthouse", съобщи генералният директор на основаната в Остин, щата Тексас кино верига, Time League. Певицата влязла в конфликт и с един от зрителите, който й направил забележка да не изпраща есемеси насред прожекцията.
 
Madonna не харесала отношението на зрителя към нея и отговорила: "Това е по работа…, поробителю!". Забележката й била особено неуместна, тъй като филмът разказва историята на афро-американски роб, който 12 години работел на плантации в Луизиана.
 
League, който определи Madonna и като "непоносимо груба", съобщи по-късно в Туитър, че забраната е просто шега, но искал да обърне внимание на този проблем, защото го смятал за важен. "Но сега, след като тази забрана се установи, аз, разбира се, ще я приложа", допълни League пред сп. "Ентъртейнмънт" и добави, че този път не се шегува. "Сериозен съм, но не мисля, че това засяга особено живота й", заяви League. 

Свързани новини

Мадона с нова версия на стар хит

08.08.2022

Мадона издаде best of колекция

27.06.2022

Мадона пуска нов албум с ремикси

05.05.2022

Поп кралицата отново сама

27.04.2022

Мадона пуска афро ремикс на "Frozen"

02.03.2022