Paul McCartney хвали One Direction

Наричат британската бой банда One Direction новите Beatles и те вече получиха комплимент от един от символите на легендарната Ливърпулска четворка – сър Paul McCartney, съобщава бгнес. В интервю за Скай нюз той отсече: "Харесвам One Direction. Те са млади, красиви момчета, които правят голямо шоу".
 
Сър Paul допълва, че на всичкото отгоре членовете на бой бандата "могат да пеят, правят прекрасни записи и това, в което виждам нещо общо с тях и Beatles е, че момичетата много ги харесват". Все пак легендарният музикант се въздържа да прави сравнения между Великолепната четворка и One Direction: "Винаги съм си мислил, че не носи късмет да наричаш една група "новите Beatles". Ние направихме това, което направихме, в конкретен времеви период, който е много различен с днешния. Не зная дали си беше чист късмет, но определено не ни беше никак лесно."
 
Сред другите си фаворити на поп сцената сър Paul изброи Katy Perry, Justin Timberlake и Bruno Mars. И полушеговито уточни, че голяма част от навиците му да слуша музика напоследък се формират от 10-годишната му дъщеря Beatrice.

Свързани новини

Бъбреци мъчат звездата

28.08.2023

Луи Томлинсън за първи път у нас

14.10.2022

One Direction отбелязаха своя юбилей

28.07.2020

Liam Payne е готов за One Direction

27.09.2019

Louis Tomlinson разплака феновете си

11.03.2019