Chris Brown нападна майка си, връщат го в клиника

След като излезе от клиниката, в която лекуваше неконтролируемия си гняв, за да довърши лечението си у дома, Chris Brown се намери отново на съдебната скамейка. Присъдата: влизане в клиника (отново!) и оставане в нея плътно 90 дена.
 
Ситуацията е резултат от това, че Chris се разбеснял по време на семейна трапевтична сесия и натрошил стъклото на колата на майка си, обясни наблюдаващия пробацията му полицай. Съдията отсъдил задължителното изпълнение на програмата, защото за него било очевидно, че изпълнителят има нужда от помощ.
 
Само миналия месец Chris беше арестуван заради поредна схватка, която доведе до доброволното му настаняване в клиника - само ден, след като го пуснаха от ареста. Той обаче остана там едва две седмици и се прибра, за да довърши лечението си в домашна обстановка. Приятелката му Karrueche Tran беше до него в съда и държеше ръката му при прочитане на присъдата.
 
Единственото отклонение от режима на новата му програма ще бъдат трите дни седмично, в които ще му бъде позволено да отработва по 8-часови смени 1000-те часа обществено полезен труд, който му е още от присъдата за побоя над Rihanna.

Свързани новини

Крис Браун отново на съд

31.01.2022

Chris Brown - “Undecided”

08.01.2019

Chris Brown набил жена заради снимка?

04.01.2016

Rihanna се надявала да промени Brown

06.10.2015

Австралия не дава виза на Chris Brown

28.09.2015