Бабата на Justin Timberlake притеснена за брака му

Мислите си, че само вие сте били засрамвани от баба си, която меси носа си в личния ви живот и дава съветите си публично, без някой да я е питал? Е, има някой, по-нещастен от вас, защото колкото и да е смущаващо, поне целият свят не разбира подробности за връзката ви от бъбривата ви баба. Justin Timberlake няма този късмет. 
 
Бабата на певеца е силно притеснена за отношенията му с актрисата Jessica Biel и няма задръжки да сподели това пред целия свят.
 
Съпрузите прекарват все по-малко време заедно, тъй като непрестанните им ангажименти не позволяват на влюбените да бъдат на едно място, пише бгнес. "Да, женени са, но и двамата са толкова заети, че върви много трудно. Сигурна съм, че когато дойде моментът да станат родители, нещата ще се променят, но сега е много сложно", каза в интервю за в. "Сън" бабата на изпълнителя Sadie Bomar.
 
Според Sadie Jessica приема трудно разстоянието помежду им, но се надява, че нещата скоро ще се наредят. "Ако той не се прибере вечер, това, разбира се, натоварва нещата - тя е сама доста често и за доста дълго. Но аз вярвам в тях, защото знам, че се обичат много. Просто трябва да намерят начин да прекарват повече време заедно", коментира още Bomar.

Свързани новини

И Джъстин продаде правата си

30.05.2022

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Излиза филм за разголването на Джанет

02.11.2021

Любовта победи: 7 звездни двойки

12.07.2021

Justin Timberlake и SZA с нов сингъл

05.03.2020