Justin Bieber смени името си, махат статуята му от музея Tussauds (снимки)

Поп изпълнителят, който все още се справя с последиците от скандалите около себе си, вкара почитателите си в нов филм - вчера, без никакво предизвестие, смени името си в Instagram на Bizzle и с това косвено потвърди все по-упоритите слухове, че смята да пренасочи кариерата си към рапа.
 
 
В същата вечер, когато стана и смяната на името, Justin публикува снимка от студиото с T.I., а предния ден в същото студио са били и някои от най-големите имена в хип-хоп индустрията, включително Diddy, Rick Ross, Wale, Stalley и Jermaine Dupri.
 
 
Изборът на име обаче е можел да бъде и по-удачен, тъй като рапър точно с такова вече има - и Lethal Bizzle, който веднага обвини Justin, че е откраднал името му, никак не е доволен. Lethal е изпратил и съобщение до "The Sun", в което се казва "Аз и бандата DENCH изобщо не сме щастливи от това. Няма нищо яко в това най-сладникавото момче в поп музиката да използва името ти, за да се прави на готин", добавяйки хаштагове "хайде да спре с това" и "Justin Крадльото".
 
Междувременно восъчната фигура на Justin Bieber беше премахната от експозицията на Madame Tussauds в Ню Йорк. Причината обаче не се оказала рекация към последните събития и скандали около 19-годишната звезда, а далеч по-прозаични.
 
Статуята е била копие на певеца от времето, когато е бил доста по-малък и, по думите на екипа на музея, "Вече не отговаря нито на външността му в момента, нито на висотата на очакваното качество", визирайки степента на износване на старата статуя заради постоянния поток фенове, които я пипали и разваляли, въпреки постоянните поправки.
 
Bret Pidgeon, директорът на "Madame Tussauds", коментира пред "New York Post": "Това положение е разочароващо за всички ни, но се надяваме скоро да приветстваме новото копие на порасналия Justin, който да заеме мястото си в най-скоро време.''

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Най-добрата музика от последните дни

18.11.2021

Джъстин Бийбър с ново видео

19.10.2021

Топ 10 на най-слушаните в Spotify

31.08.2021