Kanye West отбелязва юбилей от дебюта си

Kanye West се чувства "поласкан и смирен" от подкрепата на феновете си от издаването на първия си албум The College Dropout на 10 февруари 2004.
 
Рапърът издава дебютния си албум преди 10 години на 10 февруари. Днес той признава, че е поразен от постоянството на своите почитатели в продължение на цяло десетилетие, пише бгнес.
 
"Моите фенове ме карат да се чувствам поласкан и смирен за безрезервната помощ и любов през последните десет години. Всеки ден се събуждам и опитвам да ви дам нещо, на което да се наслаждавате и с което да се гордеете. Десет години по-късно аз съм същото хлапе от Чикаго, още мечтая, още се боря", написа той в Туитър по случай десетата си година на сцената.
 
36-годишната звезда, носител на 21 награди Грами, споделя, че животът му допреди 10 години, а и сега, е една постоянна борба, за да се докаже като сериозен рапър. Той благодари на екипа си за положените усилия и общия им успех.
 
"Преди 10 години на този ден най-накрая пуснахме това, което беше творбата на живота ми дотогава: The College Dropout. Казвам "най-накрая", защото това беше дълъг път, постоянна борба и истински труд с любов с цел не само да се докажа на моите колеги и на публиката като артист, но и да направя това изкуство достъпно за света. Изключително съм благодарен на всеки един, вървял с мен по този път, който ми е помогнал, слушал е какво правим, давал е своя глас", написа Kanye West в Туитър.

Свързани новини

The Weeknd вместо Йе на Coachella

07.04.2022

Изхвърлиха музиканта от събитието

21.03.2022

Кание Уест и Мерилин Менсън пак заедно

01.02.2022

Готов е афишът на Coachella 2022

13.01.2022

Кание Уест показа новите си проекти

11.01.2022