Обвиниха Beyoncé в афера... с президента Obama

Точно това не бяхме очаквали. При това не от стандартен източник - някой жълт таблоид, а от водещо френско издание.
 
Френският вестник се позовал на историята на папарак, който твърдял, че съвсем скоро Washington Post ще публикува статия, в която разкрива любовна афера между изпълнителката и Президента.
 
В различни други издания, подели историята, като "Le Figaro" например, фотографът Pascal Rostain е цитиран да казва: “Да знаете, в този момент, в САщ се случва нещо голямо… Пък и съвсем скоро ще стане ясно, след като излезе в Washington Post, че информацията за аферата на Президента с Beyoncé не е някаква интрига на жълтата преса. Уверявам ви, светът ще говори за това.”
 
Разбира се, след като смаяните американски медии се обърнали към Washington Post, които отрекли първо това, че пишат подобна статия и второ, че изобщо имат подобна абсурдна информация.
 
Притиснат да даде обяснения за гафа, фотографът започнал да дава противоречива информация - първо опитал да обясни, че е било шега, а после - че всъщност е станала "грешка в превода" и той е имал предвид президента François Hollande, който бил на посещение в САЩ и за чиято любовница ставало дума. 

Свързани новини

Бионсе се завърна на сцената

11.05.2023

Новият албум на Бионсе - рекордьор

10.08.2022

Бионсе редактира втора песен

03.08.2022

Бионсе се възражда с RENAISSANCE

29.07.2022

R&B кралицата язди кон в оскъдни дрехи

07.07.2022