One Direction: "Не сме глупаци да се сравняваме с Beatles"

В дните на честване на 50-та годишнина от инвазията им в САЩ, всички говорят за Beatles - включително един от певците в One Direction, Harry Styles. 20-годишният фронтмен от британската бой банда коментира сравненията, които търпи неговата група с легендарните им сънародници.
 
“Всички седнахме да гледаме филма за пристигането на Beatles в Америка. И, ако трябва да съм честен, доста приличаше на нашата ситуация”, коментира той пред сп. "Top of the Pops". “Слизането от самолета, момичетатат, цялата лудост. Изглежда по същия начин, по който ни се случи на нас, просто 50 години по-рано.”
 
Значи са равни? Нищо подобно, не се смущава да признае Styles. “Никой от нас не си въобразява, че е изобщо в същата лига, в която е който и да е от тях, в музикално отношение. Трябва да сме глупаци да мислим нещо подобно”, казва той. “От гледна точка на известността, предвид обстоятелствата, може да сме дори по-напред, но нямаме шанс при сравнения по отношение на музиката.”
 
Това не е първият път, в който One Direction са сравнявани с Beatles. Миналата година 71-годишният Paul McCartney отговори на сравненията с бой бандата “Харесвам One Direction. те са млади, красиви момчета и това със сигурност привлича много хора. Те могат да пеят, правят добри записи, така че в това отношение мога д видя приликата им с Beatles. Момичетата ги обожават.”
 
Но сравнението с Beatles никога не е добра идея, добавя той. “Винаги си мисля, че се прави лоша услуга на всеки, когато го наричат "новите Beatles"”, казва той. “Защото може да им изиграе лоша шега - хората ги натоварват с очакванията да постигнат и надминат това, което сме постигнали ние... А ние правехме всико това в конкретен период от време, много различен от сега. Не знам дали тогава беше по-лесно да постигнеш такъв главоломен успех или не, но със сигурност беше различно.”
 
При всички положение, каквото и да е нужно, за да успееш, One Direction определено го имат: наскоро пренаписаха музикалната история, ставайки първата банда, която дебютира на #1 в Billboard 200 с всеки от издадените си албуми.

Свързани новини

Бъбреци мъчат звездата

28.08.2023

Луи Томлинсън за първи път у нас

14.10.2022

One Direction отбелязаха своя юбилей

28.07.2020

Liam Payne е готов за One Direction

27.09.2019

Louis Tomlinson разплака феновете си

11.03.2019