Излезе Топ 10 на най-досадните знаменитости за 2013

Сп. "Forbes" състави своя ежегоден списък с най-преекспонираните знаменитости, които са толкова прекомерно отразявани в медиите, че са успели да втръснат на всички, освен може би на най-върлите си фенове.
 
Безспорен лидер в класацията е Justin Bieber, при това далеч не само в тази класация. Подрежда се на #9 в Знаменитости Топ 100 с печалба от $58 милиона за изминалите 12 месеца. Туитър акаунтът му е втори по популярност с повече от 50 милиона последователи, а песента му "Baby” има диамантен сертификат, което значи, че е продала повече от 10 милиона копия.
 
Изминалата година обаче му донесе слава по съвсем различни причини, всичките коя от коя по-скандални, и медиите нямаха избор, освен да отразяват неспирно сблъсъците му със закона, съседите, фотографите и общо взето, всеки, който му попадне насреща - не точно сладкото момченце от YouTube, в което се влюбиха всички момиченца преди 7 години.
 
Bieber обаче е необикновено допълнение към цяла плеяда риалити звезди - до една известни само, защото са известни. Не една и две, а цели четири издънки на рода Kardashian са в списъка тази година. Kim, разбира се, е на най-висока позиция с 61%, следвана от сестрите си Khourtney (#9) и Khloe (#10). В списъка, разбира се, е и вездесъщата им майка - и мениджър - Kris Jenner. Andy Warhol очевидно е подценил това семейство, когато е твърдял, че всеки има своите 15 минути слава. Тези се позадържаха много повече.
 
“Когато започнахме да следим тези неща през 2001, да си преекспониран означаваше медийната и публична "смърт" за всяка знаменитост”, казва Gerry Philpott, президент на E-Poll Market Research. ”В днешното общество обаче това е почетна значка и всъщност води до още по-голям успех, гледаемост, популярност и, разбира се, пари.”
 
Топ 10 на най-преекспонираните знаменитости:
1. Justin Bieber
2. Kim Kardashian
3. Lindsay Lohan
4. Miley Cyrus
5. Honey Boo Boo
6. Kris Jenner
7. Nicole "Snooki" Polizzi
8. Paris Hilton
9. Kourtney Kardashian
10. Khloe Kardashian

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

#BestNewMusic тази седмица

01.04.2022

Майли Сайръс с ново гадже

10.01.2022

Линдзи Лоън съобщи прекрасна новина

29.11.2021

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021