Pharrell Williams разкри с кого най-много е искал да работи

Всички искат да работя с Pharrell Williams, но той винаги ще съжалява, че не е работил с Michael Jackson, тъй като песните които той е написал за Краля на попа, са били дадени на Justin Timberlake.
 
Преди повече от десетилетие хитовият изпълнител създал повече от 10 песни за Jackson, но екипът на изпълнителя отхвърлил предложенията на Williams, които в крайна сметка стават част от албума на Justin Timberlake Justified през 2002.
 
Pharrell сподели съжалението си от пропусната възможност за работа с Michael, особено след като на по-късен етап Кралят на попа му споделил, че е впечатлен от творчеството му.
 
"Създадох осем парчета за него, които той така и не изпълни, а след това бяха дадени на Timberlake. След това Michael изпя тези парчета и ми каза, че е трябвало да бъдат негови, а аз му отговорих, че те все пак са били за него", разказа изпълнителят пред News.com.au, цитиран от бгнес.
 
"Той е Кралят на попа, един невероятен танцьор, невероятен писател, невероятен мечтател, той промени света по толкова много начини. Аз съм просто един фен, на когото му е била дадена възможността да създава песни", добавя Pharrell.

Свързани новини

Ще пеем и танцуваме на концерта за Джако

15.11.2023

Историята на Джако - в НДК

09.10.2023

Sony купува музиката на Майкъл Джексън

08.02.2023

Нов филм за Краля на попа

31.01.2023

И Джъстин продаде правата си

30.05.2022