Chris Brown остава в затвора за нарушение на пробацията

Chris Brown ще остане в затворе поне до края на април за нарушение на своя изпитателен срок, съобщиха от министерството на правосъдието.
 
24-годишният рапър, който бе задържан и оставен в ареста в Малибу, след като бе изгонен от център за дезинтоксикация, ще остане в затвора до следващото заседание на съда на 23 април.
 
Chris Brown е в режим на пробация след нападение над бившата си приятелка Rihanna през 2009. В понеделник съдия James R. Brandlin не прие добре изказването на певеца по време на групове терапия: "Много добре боравя с оръжия и ножове". Тези думи доведоха до незабавното му изгонване от центъра по дезинтоксикация, информира бгнес. Той е имал и други нарушения там - "докосване с лакът на друга жена, освен това се е приближил твърде много до нея", призна неговият адвокат. Той поиска незабавното връщане на клиента му към лечението в центъра, но съдията отказа. Той припомни, че певецът е имал многобройно възможности да поправи поведението си. "Той сам се хвърли в затвора", коментира съдията.
 
Brown ще бъде сам в килия с цел да го предпазят от останалите затворници в централния затвор на Лос Анджелис, известен като място за задържане на някои от най-опасните престъпници и агресивни банди. 23 часа от денонощието Brown ще прекарва в малка килия с олющени стени и мръсна тоалетна, където ще може да се концентрира върху деянията, довели го до там. Засега не е ясен педагогическият ефект от наказанието - изпълнителят вече се е оплакал от това, че му позволяват да си взима душ само веднъж на два дена. Все още остават и 750 часа обществено полезен труд, които изпълнителят ще трябва да положи.

Свързани новини

Крис Браун отново на съд

31.01.2022

Chris Brown - “Undecided”

08.01.2019

Chris Brown набил жена заради снимка?

04.01.2016

Rihanna се надявала да промени Brown

06.10.2015

Австралия не дава виза на Chris Brown

28.09.2015