Taylor Swift се отказва от любовните връзки

Taylor Swift е решила да си вземе почивка от романтичните срещи и да се съсредоточи върху професионалните си ангажименти, за което я е посъветвал нейният екип.
 
Певицата неведнъж се е изказвала откровено по въпроса за връзките си и как бившите й партньори я вдъхновяват да напише всеки следващ хит. За голямо разочарование на хората, с които работи, любовните драми на звездата се отразяват отрицателно върху самата нея.
 
"Хората около Taylor се притесняват от романтичните й срещи, защото според тях, нейният странен характер отблъсква мъжете. За нея е трудно да намери човек за връзка предимно заради естеството на музиката, която създава. Почти винаги Swift пее за бивши гаджета, мъка и разочарование. Няма момче, което да мечтае за купища песни посветени на раздялата с приятелката му, станали световни хитове на негов гръб", издаде източник пред RadarOnline.com, цитиран от бгнес.
 
Екипът на изпълнителката я е посъветвал да се насочи към създаването на женски приятелства, които да я вдъхновят към преминаването в друг етап от музикалната й кариера.

Свързани новини

Тейлър Суифт счупи всички рекорди

31.10.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022

Тейлър Суифт с научна степен

30.03.2022

Тейлър Суифт - сгодена?

21.02.2022

Ново от Ед Шийрън feat. Тейлър Суифт

11.02.2022