Beyonce и Kim Kardashian са най-влиятелните майки

Списание Working Mother ("Работеща майка") публикува годишната си класация на 50-те най-влиятелни майки. 
 
Beyonce, Victoria Beckham, Shakira и Kim Kardashian оглавяват класацията, пише бгнес. Christina Aguilera, Kerry Washington, Sandra Bullock и Tina Fey "ни вдъхновяват да се стремим да растем и да бъдем по-добри", пише изданието.
 
В класацията майките са разделени в осем категории: Забавление/Литература, Мода, Бизнес/Финанси, Новини/Реклама, Политика, Индустрия/Търговия, Филантропия и Технологии/Наука. Отличие получават тези, които "притежават талант, бизнес проницателност, новаторски дух и смелостта да оказват влияние върху света по толкова убедителен начин".
 
Дженифър Оуенс, главният редактор на Working Mother, споделя, че жените в списъка са примери на хора, които успяват да балансират между кариерата и семейството. "Най-влиятелните майки на 2014" е класация за най-отличените майки, които успяват да имат успешна кариера и полагат всеотдайни грижи са семейството си. Тези майки вдъхновяват жените, които, за да изкарат прехраната си, трябва да се разкъсат между работата и семейството", казва тя.

Свързани новини

Beyoncé изненада феновете с ново парче

22.06.2020

Christina Aguilera пее в “Мулан”

12.03.2020

Shakira с еуфорично видео

10.03.2020

Shakira се завръща с нов сингъл

16.01.2020

Излязоха неиздавани песни на Beyoncé

04.12.2019

Коментари