Сестрата на Beyonce наби Jay Z в хотелски асансьор (галерия и видео)

Нюйоркски хотел заяви, че разследва видеозапис от охранителна камера, на който се вижда как сестрата на Beyonce, Solange Knowles напада в асансьор своя зет - рапърът Jay Z.
 
Записът е с продължителност 3 минути и е разпространен на сайта TMZ.com. Вижда се как Solange дърпа и удря зет си в асансьора на хотел "Стандард". Кадрите са черно-бели и без звук и на тях се вижда как бодигард се опитва да удържи младата 27-годишна певица, която изглежда силно афектирана. Там присъства и Beyonce, която не реагира, а съпругът й не отвърна на нападението, а само се опитваше да се брани, доколкото може, от сипещите се удари.
 
Jay Z PHYSICALLY ATTACKED by Beyonce's Sister Solange - Watch More Celebrity Videos or Subscribe
 
След кавгата, по време на която Beyonce беше озадачаващо пасивна, тримата излязоха от асансьора и си тръгнаха в отделни коли - двете сестри в една, а изпълнителят - в друга.
 
В имейл до АФП хотелът изрази възмущението си от разпространението на видеозаписа и заплаши с мерки онзи, който го е пуснал в мрежата. Никой от тримата участници в сцената не коментира инцидента, макар че само Beyonce успя да залепи на лицето си усмивка на излизане от хотела. Solange, която се очаква да пусне нов албум до края на годината, пя на фестивала Coachella в Калифорния със сестра си Beyonce за голямо удоволствие на публиката. Jay Z винаги е бил като по-голям брат на балдъзата си и е много близък със сина й Juelz.

Свързани новини

Бионсе се завърна на сцената

11.05.2023

Новият албум на Бионсе - рекордьор

10.08.2022

Бионсе редактира втора песен

03.08.2022

Бионсе се възражда с RENAISSANCE

29.07.2022

R&B кралицата язди кон в оскъдни дрехи

07.07.2022