Demi Lovato: "Сексапилът е самоувереност"

Сексапилът означава "да си уверена и да ти е добре в собствената ти кожа", заяви 21 годишната Demi Lovato в интервю за сп. "Maxim", пише бгнес. На въпроса коя част от собственото си тяло тя смята за най-добра, певицата без да се замисля отвърна "Дупето ми".
 
"Сексът е част от живота и е лично решение на всеки. Някои хора го вкарват в музиката си, във всичко, което те вършат, и това е добре за тях", казва Lovato, коментирайки музиката си и креативния процес зад нея. "Но аз имам странно усещане някъде в тила: Да, това е така, но моите думи ще бъдат чути от майка ми и баща ми, а и от сестричката ми, ще е доста неловко".
 
По-нататък тя разсъждава за идеалния според нея мъж: "За да привлече вниманието ми, мъжът трябва да бъде искрен, жив, надежден и по възможност да умее да ме разсмива". Певицата била попитана коя е най-силната й страна от психологическа гледна точка: "Способността да работя и да се усъвършенствам. Аз не съм съвършена, както и всеки друг човек, но работя, за да ставам по-добра с всеки изминат ден".

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

25.07.2022

Demi Lovato пусна клипа към Melon Cake

24.08.2021

Деми Ловато и "Dancing With The Devil"

02.04.2021

Деми Ловато разтърсва с живо изпълнение

30.03.2021

Деми Ловато започна отначало

17.03.2021