Дъщерята на Cobain разкритикува Lana Del Rey

Дъщерята на Kurt Cobain разкритикува певицата Lana Del Rey заради изказването й, че иска да умре млада като своите кумири - Kurt Cobain и Amy Winehouse.
 
Cobain се самоубива на 27-годишна възраст през 1994. Сега дъщеря му Frances Bean, която е художничка, разкритикува Lana Del Rey, заявила в интервю за британския "The Guardian", че иска да умре млада. "Смъртта на млад музикант не е нещо, което трябва да се романтизира", написа Frances в серия туитове. "Никога не познах баща си, защото умря твърде млад. И това се превръща едва ли не в желана съдба заради хора като теб, които мислят, че е "яко". Е, не е. Радвай се на живота си, защото няма да получиш втори. Хората, които споменаваш, са погубили живота си. Не бъди като тях. Твърде си талантлива, за да пропилееш това". След като гневни фенове на Lana й отговориха да си гледа работата, тя допълни: "Никого не нападам и нямам нищо против Lana. Просто се опитвах да покажа как изглеждат нещата от лична гледна точка", написа Frances.
 
Lana Del Rey се извини за коментарите си и упрекна журналиста на изданието, който според нея се маскирал на фен, за да я подведе към подобни коментари.

Свързани новини

#BestNewMusic: най-доброто напоследък

27.03.2023

Ето кои са най-добрите нови албуми

16.11.2021

Ново от Лана Дел Рей

09.09.2021

5 горещи музикални премиери

22.03.2021

Обявиха саундтрака на десетилетието

25.11.2019