Освиркаха Kanye West на Wireless Festival

Kanye West вероятно горчиво съжалява, че беше хедлайнер на лондонския Wireless Festival, след като беше освиркан солидно от фенове в петък.
 
Рапърът, който заместваше Drake - комуто се наложи да се оттегли по здравословни причини - преживя неприятни моменти, когато феновете в парка Финсбъри реагираха, меко казано, неентусиазирано на обичайните за концертите му тиради насред шоуто.
 
Този път обект на гнева му станаха медиите: "Не съм много ядосан, но те взеха идеята за това да си знаменитост и се опитват да изкарат, че съм тъп или нещо такова. Хората ме гледат, сякаш имам някакъв проблем, сякаш не правя това, което би трябвало. Лъжите, медиите, всички се опитват да те накарат да се чувстваш нищожен в очите им", нареждаше той пред недоволните зрители.
 
След това Kanye нападна и модните марки като Nike и Louis Vuitton, с които се изпокара в миналото - но тогава вече стана ясно, че на феновете не им е до публична психотерапия и просто се заизнасяха на тълпи, пише canoe.ca.
 
Tinie Tempah, Iggy Azalea, Pharrell Williams и Basement Jaxx бяха сред останалите участници в Wireless в петък, докато Bruno Mars, Robin Thicke, Salt-N-Pepa и Ellie Goulding излязоха на сцената през уикенда.

Свързани новини

The Weeknd вместо Йе на Coachella

07.04.2022

Изхвърлиха музиканта от събитието

21.03.2022

Кание Уест и Мерилин Менсън пак заедно

01.02.2022

Готов е афишът на Coachella 2022

13.01.2022

Кание Уест показа новите си проекти

11.01.2022