Странните ритуали на Rita Ora преди сън

Rita Ora обича да спи близо до вратата, за да може да избяга през нощта, ако пожелае. Британската певица често отсяда в хотел заради натоварения си график, пише бгнес. Макар да й липсва собственото й легло, Rita има специални ритуали преди лягане.
 
"Винаги спя от дясната страна и винаги трябва да бъде близо до вратата, за да мога да избягам, ако нещо се случи", казва тя пред style.com. "Винаги пътувам със следните четири неща: лавандулова възглавница, с която заспивам по-лесно, свещ, одеяло и розово масло, за да бъде кожата ми винаги хидратирана", продължава тя.
 
Освен странни ритуали, Rita често има и странни сънища. "Миналата вечер сънувах, че Kate, бебето и кралското семейство са отишли на ваканция. По някаква причина бях най-добра приятелка на принц William. Той дойде да ме вземе с колата си, а всъщност аз никога не съм се запознавала с принца. "Семейството ми е навън, имам една вечер за купони, хайде да вървим", каза той", разказва певицата. "Беше много странно и после се събудих. Не, че си падам по него, но кой не иска да има принц сред приятелите си", смее се Rita Ora.

Свързани новини

5 горещи музикални премиери

05.07.2021

Виж българския клип на Рита Ора

12.02.2021

Рита Ора не може да си тръгне от БГ

23.12.2020

Rita Ora ще прекара Коледа в България

17.12.2020

Rita Ora с видео към "How To Be Lonely"

31.03.2020