Shakira породи слухове за втора бременност

Колумбийските медии твърдят, че певицата Shakira и футболистът Gerard Pique очакват второ дете. Смята се, че певицата е бременна за втори път, пише бгнес. Първото дете на Shakira и Pique е родено през януари миналата година и се казва Milan.
 
Слуховете плъзнаха по-рано тази седмица след изпълнението на Shakira на финала на Световното първенство по футбол. Певицата е известна с провокативния си стил на сцената. На церемонията по закриването на Мондиала в Бразилия обаче тя бе избрала червена рокля, която е по-консервативна в сравнение с обичайния й секси стил на сцената. Колумбийският сайт NoticiasCaracol твърди, че тя е бременна в третия месец. Представители на Shakira и на Pique все още не са направили официален коментар.
 
Ако слуховете се окажат верни, феновете на певицата не трябва да бъдат изненадани. По-рано тази година тя призна, че веднага би забременяла, ако няма толкова натоварен работен график. "Ако не беше работата ми, досега да съм бременна вече", каза тя.
 
Последният албум на Shakira, който носи нейното име, излезе през март тази година. Shakira и Gerard Pique са заедно от 2010.

Свързани новини

Шакира получава уникално отличие

28.04.2023

Ето я новата тръпка на Пике

15.08.2022

Пике иска Шакира обратно, тя не иска

15.07.2022

Шакира и Жерар Пике се разделиха

07.06.2022

Шакира и Жерар Пике: назряват проблеми

02.06.2022