Beyoncé и Jay-Z спят в различни хотели по време на турнето

Beyoncé и Jay-Z отсядат в различни хотели по време на турнето си.
 
Двойката мина под венчило през 2008, но в последно време е преследвана от слухове за изневери след изтичането на видеозапис, на който сестрата на Beyoncé Solange напада Jay-Z в асансьор през май. Запознати източници разкриват, че двамата певци спели в различни стаи в различни хотели по време на съвместното си турне On The Run, пише бгнес.
 
"Те не просто отсядат в различни хотелски стаи, а резервират отделни хотели и пристигат отделно за всяко шоу", заяви близък до двойката източник. Въпреки че успяват да играят влюбена двойка на сцената, Beyoncé и Jay-Z говорели за прекратяване на връзката си, тъй като на певицата й дошло до гуша съпругът й да контролира всичко.
 
"Наскоро те говориха за неизбежното откровено интервю, след като в крайна сметка се разделят и Jay е категоричен, че не иска Beyoncé да говори с Barbara Walters или Oprah Winfrey, правейки се на жертвата", разкри запознатият източник. Говори се, че двойката провела спешна среща с представители на компанията организатор на турнето им Live Nation, тъй като има притеснения, че те може да не довършат оставащите си концерти. "Те може да не стигнат до Сан Франциско. Определено не съм сигурен, че ще успеят да стигнат и до Париж", допълни източникът. 

Свързани новини

Бионсе се завърна на сцената

11.05.2023

Новият албум на Бионсе - рекордьор

10.08.2022

Бионсе редактира втора песен

03.08.2022

Бионсе се възражда с RENAISSANCE

29.07.2022

R&B кралицата язди кон в оскъдни дрехи

07.07.2022