Adele работи с фронтмена на Blur по новия си албум

Adele се е обърнала към Damon Albarn за новия си албум.
 
Изпълнителката се запознала с фронтмена на Blur в звукозаписното му студио в Западен Лондон по-рано тази седмица с надеждата, че той ще работи с нея по дългоочаквания й албум, който трябваше да излезе този месец, пише бгнес. Adele обаче не била доволна от песните, които имала до този момент.
 
"Damon и Adele говориха за новия й албум и те може да работят заедно в бъдеще. Той продуцира и написа брилянтни песни за Gorillaz и бавни парчета за изпълнители като Bobby Womack и може да даде съвет от 25-годишния си опит в бизнеса", разкри запознат източник.
 
Изглежда обаче Damon не е единственият човек, с когото Adele планира да работи - по албума са работили цял екип звтори на песни и продуценти, като Ryan Tedder, Diane Warren, James Ford и Paul Epworth.. "Adele изследва много различни пътища в музиката и не действа прибързано, но албумът ще бъде издаден догодина", допълни източникът пред британския таблоид "Sun".
 
26-годишната певица, която има двегодишен син Angelo от приятеля си Simon Konecki, съобщи в Туитър по-рано тази година, че новият й албум ще излезе до края на 2014, но сега очакванията се той да се появи на пазара през пролетта на 2015.

Свързани новини

Blur се завръщат с девети студиен албум

22.05.2023

И това не е най-лошото

03.11.2022

Адел пусна порция снимки с гаджето си

12.05.2022

Тотална доминация на Адел

02.03.2022

Адел се завръща във Великобритания

03.02.2022