Jennifer Lopez и Casper Smart си дават втори шанс?

Jennifer Lopez и Casper Smart породиха слухове, че може да се съберат.
 
Двамата бяха двойка между октомври 2011 и юни 2014, но са решили да си дадат втори шанс. Те са били забелязани заедно на Нова година в Лас Вегас, където певицата имаше концерт в хотел "Сизърс Палас", пише бгнес.
 
След като се разделиха двамата запазиха добрите отношения помежду си и бяха забелязани заедно няколко пъти по различни поводи. Изглежда обаче те ще опитат да си дадат още един шанс и се надяват всичко да потръгне помежду им. Наскоро певицата призна, че е била "на ръба на смъртта", когато се разпадна бракът й с Marc Anthony. Бракът им продължи 10 години, но миналата година окончателно се разведоха. Тя сподели, че по време на развода е изпитала повече болка отколкото когато и да било в миналото.
 
"Спомням си, че бях в гримьорната си и чувствах, че няма да мога да стана от леглото на следващата сутрин. Няма такава болка. Няма толкова силна болка, колкото тази, когато се развеждаш. Надеждата, мечтата, приказката… всичко се разбива на парчета и чувстваш, че ще умреш", каза тя в документалния филм на НВО "Jennifer Lopez: Dance Again". "Чувстваш, че си се провалил, че без значение колко усилия си вложил, не е могло да се поправи счупеното", допълни J-Lo.

Свързани новини

Джей Ло триумфира на наградите на MTV

06.06.2022

Джей Ло и Бен Афлек в предбрачна треска

27.04.2022

Тайната е разкрита!

14.04.2022

Иде ли брак за "Бенифър"?

15.02.2022

Дженифър Лопес не е била по-щастлива

03.02.2022