Мастило с концерт в Sofia Live Club

На 24 януари в Sofia Live Club Мастило ще започнат годината със специален лайв. На сцената освен музикантите от бандата ще се качат и изпълнителите от MastiloMusic – бандата NI.co, рапърът Liter Jack и Албена Танева. 
 
Новите лица на лейбъла MastiloMusic ще нагреят сцената с новите си авторски парчета, а Мастило ще представят нови версии на вече утвърдените си хитове. Феновете на българската поп-музика ще чуят "В двореца съм сама”, "Моите кафеви очи”, "Памуковите облаци”, а от група NI.co вече познатите "Реалност ли си”, "Довиждане” и "Някой”. Момчета ще забият и най-новата си песен, която отново е в компанията на Liter Jack – "На Ръба”. 
 
MastiloMusic е новият лейбъл на Вики и Десо от група Мастило, който те създадоха през изминалата година. Двамата музиканти подават ръка на нови лица в българската музика и се опитват да изградят нов облик на модерната вълна в нея. Вики, Десо и компания творят в новосъздаденото си студио, където създават бъдещите хитове на бандата. 
 
На 24 януари Мастило ще зарадват своите фенове и с парчета, които отдавна не са звучали на живо в техните концерти през годините. Това ще бъде техният специален подарък за най-верните им фенове, които ще се срещнат с тях в Sofia Live Club.
 

Свързани новини

Мастило представят на живо "Някой друг"

22.10.2018

Мастило - "Прости ми"

29.09.2015