Мастило с нов клип към "Прости ми" (видео)

След нежната целувка на Вики и Явор Бахаров във видеото на “Ела, Ела”, за която много дами откровено завидяха, Мастило пуснаха и видеото на "Прости ми". "Прости ми" е най-новото парче на групата и за пръв път беше представено през август на “SPIRIT of Burgas”.  Тази година Мастило откриха най-големият музикален фестивал в България, а "Прости ми" беше изпълнена малко преди нашата публика да види за пръв път на живо легендарния Robbie Williams. 
 
 
"Прости ми" има различна концепция от последните хитове на Мастило и ново за групата звучене, вдъхновено от световните музикални тенденции на 2015. Автор на музиката и текста е Нина Илиева, продуцент е Краси Тодоров, негов е и аранжиментът на парчето. Мастило записва с Kраси целият си първи албум, както и “В двореца съм сама” – първия сингъл на групата. Във видеото участва и Бояна Николова, която владее интригуващото изкуство Pole Dance. Режисьор е Цветомир Матев, с когото Мастило правят и видеото на последното си парче “Ела, Ела”.
 
Днес Мастило ще дойдат на гости в студиото на FM+, за да разкажат повече за проекта на Калина. Очаквайте Мастило на живо в студиото днес в 13:30 ч., само в ефира на FM+!

Свързани новини

Мастило представят на живо "Някой друг"

22.10.2018

Мастило с концерт в Sofia Live Club

09.01.2015