Майката на Taylor Swift е болна от рак

Майката на Taylor Swift е болна от рак, разкри самата изпълнителка в трогателно писмо до феновете, пише бгнес.
 
"Обикновено, когато нещо се случи в живота ми, го оставям да отлежи и после го превръщам в песен", започва посланието си изпълнителката. "Сега обаче ще ви разкажа за нещо, през което семейството ми минава точно в този момент."
 
"По Коледа помолих мама като подарък към мен да отиде на пълен преглед, понеже се безпокоях за нея. Не, че й имаше нещо и самата тя се чувстваше отлично, но отиде, за да се отърве от натякванията на мен и брат ми. Резултатите пристигнаха и съм много натъжена да ви съобщя, че диагнозата е рак. Аз и брат ми предпочитахме това да остане семейна тайна, но мама искаше моите фенове да знаят за нейния проблем", пише Swift. 57-годишната Andrea Finlay искала новината да се разгласи, за да помогне на повече семейства да обърнат внимание на превенцията и да не научат подобна новина самите те твърде късно.
 
"Вашите родители може би са също прекалено заети, за да отидат на лекар - накарайте ги вие! Битката е по-лесна, когато диагнозата се постави навреме. Свикнали сте с това, че мама е редовен зрител на моите концерти. Сега обаче ще трябва да поразреди присъствията си, понеже й предстои много важна битка. Благодаря ви, че ви е грижа толкова много, че собствената ми майка искаше да споделя тези лични неща с всички вас. Надявам се и се моля никога да не чуете такива новини за семейството си", завършва тя. 

Свързани новини

Тейлър Суифт счупи всички рекорди

31.10.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022

Тейлър Суифт с научна степен

30.03.2022

Тейлър Суифт - сгодена?

21.02.2022

Ново от Ед Шийрън feat. Тейлър Суифт

11.02.2022