Миро тръгва на лятно турне през август и септември

През август и септември Миро ще зарадва феновете на българската музика с лятно мини турне. Това е първото турне на поп идола след успеха на "Омиротворен“ от 2009. 
 
30.08 Бургас – Летен театър
31.08 Варна – Летен театър
02.09 Русе – Летен театър
13.09 Пловдив – Античен театър
Начало 20:30ч.
 
Публиката ще има възможност да се наслади на любими песни от близкото минало на Каризма, хит синглите на Миро "Сувенир”, "Убиваме с Любов”, "Върха на планината”, "Губя контрол когато”, "Скочи над мен”, "Август е Септември” др. В летните театри в четирите града ще прозвучат и за първи път пред широка аудитория новите песни от предстоящия албум на Миро "МЕСИЯ" том ІІ "Възкресение" - "Подслон”, "Месия”, "Всичко било е насън”, "Им Ним Алу”, "Алелуя и Амен”, "Говори ми с Любов”.
 
Отсега са ясни Цветелина Янева, Невена Цонева и варненския хип-хопър Dim4ou, които ще пеят в дует с Миро, а изпълнителят сподели, че ще има и изненадващи гости във всеки един от градовете. "Това са мои колеги, но най-вече приятели. Щастлив съм, че ще имам честта да сме заедно на сцената“, сподели развълнуван Миро. В  специално сформирания за концертите бенд влизат – Светлин Къслев – клавишни и вокал, Цветан Недялков - китари,  Венелин Венков - ритъм секция, Михаил Дичев –бас. Щрайх линията е  под нежната грижа на красивите и талантливи дами от "Хипнотик”, а на сцените ще се качат и вокалистите -  Севинч Ибрахим, Християна Дънкова, Мелинда Христова, Тодор Гаджалов, Огнян Георгиев, Константин Томов.
 
Самият Миро споделя откровено: "Чакам това турне от много време и съм страшно развълнуван. Срещите с публиката са изключителна привилегия за всеки творец. Надявам се да се забавляваме и  тези концерти да оставят следа!“.
 
Билети можете да намерите в мрежите на TICKETPRO и EVENTIM, както и на касите на летните театри.

Свързани новини

Ново от Миро

20.03.2024

Мирослава Кацарова с нова програма

10.01.2024

Миро и Мария Илиева с първи дует

24.11.2023

Миро с нова песен

26.06.2023

Миро събра хитовете си в албум

28.04.2023