Дичо с пънк версия на "Бързаш, няма време“ на Васко Найденов (видео)

Дичо и неговата банда дадоха нов хитов живот на едно от най-силните парчета за всички времена на Васил Найденов "Бързаш, няма време“. Песента е преаранжирана в пънк-рок вариант и звучи все така мелодично, динамично, но с нов тонизиращ заряд, завладяващи китари и харизматичната бленда на Дичо. 
 
Златният БГ хит по текст на Живко Колев и музика на Ванко Пеев е сред любимите на изпълнителя, още от детството, а идеята да направи съвременен вариант с банда, не го напуска от години. Клипът на новата версия на "Бързаш, няма време“ буквално описва забързаното ежедневие на Дичо, в което насред участията из цялата страна, фигурират малката Ариел и любимата Карина, които пътуват постоянно с него. Във видеото, в което са запечатани моменти от цял един месец, има много риалити сцени. 
 
 
Операторът и режисьор Кирил Кръстев се е движил буквално във всеки един момент с изпълнителя, семейството му и бандата, която се състои от китариста Иван Йорданов-Чери и барабаниста Алекс Лазаров. Камерата описва всякакви ситуации - от ставането сутрин, през пътуванията по магистралата, до участията и купоните. Дичо признава, че дори на моменти се е стряскал от камерата и не се е усещал, че го снимат. Заснети са кадри от столицата, от Черноморието, както и живи участия на Дичо и бандата из страната. Новият аранжимент е дело на Дичо и Иван Йорданов – Чери. Режисьор на видеоклипа е Кирил Кръстев.
 
Наскоро Дичо и бандата направиха промоция на "Бързаш, няма време“ в клуб Studo 5, където почерпиха приятели и колеги с два сета от динамични кавъри и авторски парчета, много от които ще са част от албума, който подготвят. 

Свързани новини

Много новини около певеца

17.05.2023

Дичо с нов песен и видео

27.06.2022

Дичо с нова песен

11.10.2021

БГ музиканти споделят Приказката P.I.F.

28.05.2021

Музиканти с писмо до властите

05.03.2021