Дичо с нова песен, готви албум и юбилеен концерт

"И след съня" е първата песен на Дичо за 2023 и последната избрана, за да влезе в лимитираната хит селекция към предстоящия му албум. 
 
Песента е всичко, което очакваме от певеца с кадифен глас: изпълнена с мелодия, със силен текст, завладяващо видео и виртуозно изпълнение. "Всъщност това не е песен, която направих на един дъх. Напротив.", споделя Дичо. ""И след съня"  изиска много време и внимание, защото целият ѝ vibe е посветен на нещо изключително важно. Пее се за онази чувствена необходимост да доказваш на любимата жена - всеки един момент, всяка една минута - че я обичаш, че е точната, че единствената… че е повече от морето, вълните, небето..." 
 
 
Дичо създава музиката, а за въздействащия текст и аранжимента го подкрепят Жана Живкова и Иван Йорданов-Чери. 
 
Посланието на "И след съня" впечатлява една от най-красивите танцувални двойки в България - държавните шампиони по латино-американски танци Васил Павлов и Таня Балтова (КСТ "Бургас75") и те се включват като главни герои във видеото. Под режисурата на Радостин Събев-Шошо, в изящен ритъм танцьорите разказват историята на една бурна любов. Музика, текст и визия показват как ако едни чувства са достатъчно истински, отново ще се изградят от счупените парчета любов. 
 
 
Със сигурното хит начало за сезона Дичо прави анонс към още по-силни музикални събития, планувани до края на годината. Изпълнителят събира едни от любимите си песни, за да ги подреди в лимитирана селекция към нов албум. На 30-ти ноември, точно в навечерието на рождения си ден, феновете може да очакват промоцията на албума, както и грандиозен юбилеен концерт на Дичо. 

Свързани новини

Дичо с нов песен и видео

27.06.2022

Дичо с нова песен

11.10.2021

БГ музиканти споделят Приказката P.I.F.

28.05.2021

Музиканти с писмо до властите

05.03.2021

Дичо и DJane Monique с кавър на Сигнал

10.06.2020