Пловдив Джаз Фест пусна комбинирани билети

В отговор на множеството получени запитвания за комбинирани билети за Пловдив Джаз Фест, организаторите на събитието пуснаха в продажба ограничено количество такива на специална цена. Пропуските позволяват на закупилите ги да присъстват на всички големи концерти в залата на Дома на културата "Борис Христов“ от 2 до 6 ноември. Комбинираните билети вече са в продажба в мрежата на Eventim и на касите на фестивала в Пловдив, на цена от 99 лв. 
 
До началото на Пловдив Джаз Фест 2015 остават броени дни. От 2 до 6 ноември ни очаква седмица, посветена на джаза във всичките му форми. Кърт Елинг, Виктория Толстой и Якоб Карлсон, и Росалия де Соуса са чуждестранните гости на фестивала. Събитието ни среща и с цвета на българския джаз – от инструменталната вечер на 3 ноември с JP3 и Октет Пловдив, която ще бъде открита от хор "Детска китка“, през концерта на Белослава, Хилда Казасян, Андрония Попова-Рони и Мирослава Кацарова ден по-късно, до гиговете на Southwick, триото Pavel, SkilleR & Logozarov и проекта Brazil Acoustic.
 
Сред съпътстващите събития по време на Пловдив Джаз Фест са изложбата "Джаз формат“, срещата с писатели "Думи върху звуци“ и публичната лекция и майсторски клас на германската специалистка по работа с гласа Анете Гьорес. 

Свързани новини

Пловдив Джаз Фест 2019 - акцентите

19.08.2019

Пловдив Джаз Фест: INTRO на 19 октомври

16.10.2017

Наближава Пловдив Джаз Фест 2017

10.10.2017

McCaslin, Moran и Joshua Redman на ПДФ

31.08.2017

Пловдив Джаз Фест започва с три концерта

24.10.2016