Pavell & Venci Venc’ с нова песен, вдъхновена от лична история

Pavell & Venci Venc’ отново представят песен, посветена на действителни събития. Музиката на "Как стана така“ Pavell пише още преди година, но по това време липсва вдъхновение за текст, който да хармонира с по-минорното звучене на композицията.
 
Идеята да завършат парчето и да го издадат им идва след катастрофа, от която Venci Venc’ по чудо излиза само с леки наранявания. Раздялата с приятелката му пък вдъхновява посланието в песента. "В деня след инцидента Венци дойде при мен в студиото, все още се възстановяваше от комоцио… Предложи ми да се върнем към този бийт, а текста написахме заедно на един дъх“, споделя Pavell. 
 
Концепцията за черно-бялото видео, което заснемат за по-малко от ден, е именно думите да бъдат своеобразен герой в историята, като бъдат изписани на екрана. Графичните ефекти в "Как стана така“ са поверени на Васил Тушев, а режисурата - на самите артисти. Сред предишните проекти, в които Pavell & Venci Venc’ реализират своя концепция за клип, са хитовете "Съседът“, "Albert Einstein” и “MUTE”.
 
Видеото ще видим обаче едва в петък от 20:00 ч., когато е официалната и повсеместна премиера (онлайн, радио и ТВ едновременно) на сингъла.

Свързани новини

Pavell & Venci Venc’ x VessoU - "Cash"

31.07.2020

Pavell & Venci Venc’ с нов проект

12.05.2020

Pavell & Venci Venc’ с нов сингъл и клип

24.03.2020

Pavell & Venci Venc’ представиха Upgrade

28.11.2019

Pavell & Venci Venc’ с нов сингъл

22.11.2019