Славин Славчев открива концерта на "Фондацията“ във Варна

На 11 декември победителят от третия сезон на X Factor Славин Славчев ще се завърне в родния си град Варна, за да открие първия концерт на "Фондацията“ в Морската столица по покана на основателя на супер групата Дони, който е и автор на текста на първия му сингъл "Ела“. 
 
Следващата самостоятелна песен на Славин "Лош съм за теб“, която той ще представи на живо на 26 ноември, както и няколко обичани рок парчета в негово изпълнение, ще прозвучат преди на сцената във Варна да излязат звездите от "Фондацията“. След три мащабни турнета в Канада, САЩ и Европа, Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански ще изпълнят любимите песни на няколко поколения пред родна публика в обновената зала “Конгресна” на Двореца на културата и спорта. Билетите за събитието се продават ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg и на касата на ДКС Варна.
 
Седмица по-рано Славин ще бъде водещият вокалист в голям концерт-трибют на ТОТО. На сцената на Sofia Live Club в четвъртък, 3 декември той и останалите музиканти ще изпълнят интерпретации на емблематични хитове на легендарната рок-група, сред които "Georgy Porgy", "Girl Goodbye" и "Hold The Line" – песента, с която Славин впечатли журито и публиката при появата си на първия кастинг в X Factor.

Свързани новини

Славин Славчев с нова песен

02.12.2019

Славин Славчев и "Да не сме сами"

10.09.2019

Славин Славчев пое по "Нов път"

16.07.2018

Фондацията с нов проект през април

19.01.2016

"Чикаго" в студиото на Ива

29.04.2013

Коментари