"Фондацията" с голям концерт в края на март

"Фондацията" излиза за голям концерт "Големите БГ рок гласове", в зала 1 на НДК, на 31 март 2022, точно в 20:00 ч. 
 
Музикантите от супергрупата - Дони, Иван Лечев, Кирил Маричков, Славчо Николов и Венко Поромански - подготвят по-различна програма за края на март, в която няма да липсват и неочаквани комбинации между гласовете им. Освен "великолепната петорка", на сцената ще се се качат и едни от емблематичните рок гласове на България, в лицето на Наско от Б.Т.Р., Звезди от Ахат и Славин Славчев, които подхождат идеално на идеята за "Големите БГ рок гласове". 
 
В концерта ще се включат още и тримата финалисти от отбора на Мастър Иван Лечев от "Гласът на България" - Борис, Рая и Иван, които вече са специално поканени. Очаква се те да подгреят подобаващо публиката, а кои парчета ще изпълнят – предстои да разберем. 
 
Проектът "Големите БГ рок гласове" се появи през лятото на миналата година и зарадва феновете с концерти на големите откритите сцени в много градове в България. Идеята на петимата, към тях да се присъединят едни от най-мощните и завладяващи рок гласове, определено се харесва на феновете и отново доказва високата класа на музикантите от "Фондацията" - и в идеите и в реализацията им. 
 
На 31 март в зала 1 на НДК ще бъде и първият голям концерт на супер групата за годината, а и след началото на пандемията. В същата препълнена зала на НДК през април 2014 бе и първият голям концерт на "Фондацията", който хиляди фенове още помнят. 
 
Билети за събитието можете да намерите ексклузивно в системата на Ticketportal.bg и още - в Билетен център в НДК, Билетна каса на зала "Арена Армеец", книжарници Booktrading, бензиностанции OMV и Office1Superstore. Цената им е от 35 до 60 лв., според мястото в залата. Подробности за концерта можете да следите във Facebook страницата на Ticketportal.
 
При провеждане на концерта ще бъдат спазени всички законови мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу COVID-19.

Свързани новини

Празнуваме юбилей!

05.01.2024

Фондацията с нов проект през април

19.01.2016

Славин Славчев подгрява за "Фондацията“

26.11.2015

"Чикаго" в студиото на Ива

29.04.2013