Coldplay ще изпълняват музикални поздрави на концертите си

Почитателите на Coldplay ще могат да поръчват любимите си песни по време на концертите на групата, съожщава bgnes.com. Това ще става в специална кабинка, в която феновете ще могат да влизат и на видеозапис да помолят групата да изсвири нещо специално за тях, като обяснят причината това да е любимата им песен. 
 
Практиката ще бъде въведена през новото турне на британските музиканти, което започва в аржентинската столица Буенос Айрес на 16 март. За май и юли са насрочени европейските концерти от турнето. Групата е готова със своя сетлист, но е отделила специална част от шоуто за желанията на хората. "Искаме да е нещо като стаичка за паспортни снимки, в която хората да ни дадат причина защо искат да чуят тази песен, така че да има някаква цел в изпълнението ни”, обясни идеята на поздравителните фрагменти вокалистът Chris Martin в интервю за "Sun". 
 
"Като засвирим ще можем да кажем например "Това е за Helen, на която тази песен й напомня за баща й”. Наистина обичаме да свирим стари наши песни. В това турне ще имаме сетлист, в който се чувстваме добре от начало до край”, допълни Martin. 

Свързани новини

Coldplay с концерт във Филипините

25.01.2024

Включи се и ти!

07.11.2023

Coldplay и Педро Паскал в SNL

31.01.2023

Хубави и лоши новини около Coldplay

05.10.2022

Нова версия на "The Scientist"

31.08.2022