Dakota Johnson се раздели с приятеля си

Dakota Johnson и Matthew Hitt се разделиха след две години колеблива връзка. Звездата от "Петдесет нюанса сиво" започна да излиза с 29-годишния музикант през юли 2014. Двамата се разделиха за кратко в началото на 2015, преди да се съберат отново няколо месеца по-късно.
 
Разминаващите се и несъвместими графици на двойката - Dakota прекарва повечето време във Ванкувър, снимайки провокативната поредица - са се оказали прекалено голямо предизвикателство и на практика не са им оставили време заедно – което и е довело до раздялата. 
 
Dakota винаги е била много потайна за личния си живот, но признава, че интензивността на чувствата, описани в историята на E.L. James, е било онова, което я е привлякло първоначално към ролята на Anastasia. “Исках да съм част от това, защото е толкова различна и интензивна любовна история”, беше споделила Dakota пред сп. "Vogue". “Това е най-лудото нещо, от което някога съм била част. Никога не съм изпитвала нещо подобно; не мисля, че някой го е правил. Едновременно е ужасяващо и вълнуващо.”
 
Освен работата си по франчайза, в който си партнира с Jamie Dornan в ролята на Christian Grey, Dakota е не по-малко заета си ролите си във филмите "A Bigger Splash" и "How to Be Single". Междувременно Matthew работи здраво с групата си The Drowners, в която е вокалист и китарист.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024