Adele напсува Tony Visconti за обида към гласа й, той се извини

Посладната й продукция й донесе титлата "Албум на годината" на наградите BRIT 2016, така че не е чудно, че Adele реагира много бурно, когато продуцентът на покойния David Bowie, Тony Visconti, намекна, че тя може би манипулира със софтуер записите и гласа си, за да звучи така добре.
 
В свое скорошно интервю, Tony заяви: "Включваш радиото и звучи само захарен памук, чуваш на 90% компютъризирани гласове. Всички знаем, че Adele има страхотен глас, но дори и това е под въпрос - дали това наистина е нейният глас, или е бил манипулиран - и колко. Просто не знаем."
 
Изпълнителката, която е прочута с острия си език, Adele се нахвърли върху него от сцената, казвайки на феновете си: "Някакъв задник се е опитал да каже, че гласът ми не е естествен на записите на албума ми. Пич, да ми д***ш!"
 
Продуцентът се опита бързо да поправи оставеното впечатление: "Извинявам се, ако това, което съм казал по повод свирените песни по радиото е било изтълкувано зле, но не мога да се извинявам за нещо, което е било прието по погрешния начин", казва той е нарочно изявление до Billboard. "Ако Adele е приела коментарите ми като обида, това в никакъв случай не е било намерението ми", каза Tony и добави: "Adele има великолепен глас, който носи наслада на милиони хора".

Свързани новини

Adele се раздели със съпруга си

23.04.2019

Adele ще пусне нов албум по Коледа

25.06.2018

Hай-добре печелещите жени в музиката

23.11.2017

Adele се отказва от турнетата?

04.07.2017

Adele спира с турнетата за години

30.03.2017

Коментари