“This One’s For You” с видео за феновете на всеки от 24-те отбора

След като официално издаде песента “This One’s For You”, музикалният посланик на UEFA EURO 2016 и най-големият електронен музикант в света David Guetta представя невероятно видео, което придружава сингъла. Парчето има невероятен световен успех, достигайки първа позиция във Франция, Германия и още 15 държави, и задържайки се в топ 10 в 25 страни. Само за един месец “This One’s For You” беше слушана 40 милиона пъти в Spotify.
 
Сега можем да се насладим на ново видео, разработено индивидуално за различните територии и отбори. То включва гербовете на 24-те тима, цветовете им и феновете могат да се насладят на кадри на любимите си футболисти и селекция от най-добрите голове в историята. Всичко това спада до главната идея на песента – да обедини хората по света в името на музиката и футбола. 
 
Видеото започва с кадър на стюардеса на борда на официалния самолет на първенството, натискаща бутона за старт на турнира и режисираното пътешествие. Взимайки гледащите на пътешествие около света в 3 минути и 55 секунди полет, зрителите ще могат да се насладят на кадри на любими аспекти от спорта.
 
 
Режисирано от Hannah Lux Davis, видеото съдържа много кадри на David Guetta и шведската певица Zara Larsson. Zara въвежда феновете в развиващата се пред очите им история, а David обединява професионалисти и любители на футбола в едно. Сцените са заснети на някои от най-красивите места по света – статуята на Исус в Бразилия, Айфеловата кула, Tower Bridge в Лондон и Тадж Махал в Индия, а други показват ключови моменти от историята на спорта. През цялото време видеото се върти около сплотяването на всички, което е в следствие на едно от най-важните спортни събития. Всичко в него доказва колко еднакви са музиката и футбола, които събират мъже, жени и деца в едно голямо празненство.
 
Официалното парче за UEFA EURO 2016 беше изпълнено на откриващата и ще бъде част от закриващата церемония, както и звучи на всяко телевизионно представяне. Беше изпълнена на живо под Айфеловата кула на безплатен концерт, събрал над 85 хиляди души. Двете събития са гледани от над 145 милиона чрез интернет платформа, а David Guetta се издигна в Twitter Top 10.

Свързани новини

В очакване на звездно бебе

17.11.2023

#BestNewMusic тази седмица

29.07.2022

Нов хит от Давид Гета

19.07.2022

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Горещите музикални премиери 12-18.07.21

22.07.2021