Виж забвния клип към сингъла на Bryan Adams "Don’t Even Try" (видео)

"Don’t Even Try" е заглавието на новия сингъл на Bryan Adams от албума Get Up, на който е кръстено и световното турне на звездата, което ще разтърси София на 11 октомври с грандиозен BEST OF концерт в Арена Армеец. 
 
Родните фенове имат привилегията да са едни от първите зрители, които могат да се насладят на видеото към песента, чиято премиера беше преди броени часове в каналите за видео споделяне и  социалните мрежи. В редица европейски държави то все още не е достъпно, недоволстват почитателите на звездата. 
 
Екранизацията на песента отново следва концепцията за черно-бяла визия, с която се отличава цялата кампания за Get Up, но вместо обичайния сериозен тон, който имат видеата в тази разцветка, видеото е много забавно. В парчето освен самия Bryan, участие взема и китаристът David Walliams, отговорен за повечето забавни моменти в клипа, a на барабаните е Jim Vallance – дългогодишният съавтор на хитовете на звездата.
 
 
Концертът на Bryan Adams в София е на 11 октомври в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна. 

Свързани новини

"Кick Ass" рок от Брайън Адамс

20.12.2021

Брайън Адамс засне календара на Pirelli

03.12.2021

Броени дни до концерта на Bryan Adams

12.11.2019

Bryan Adams с концерт в Пловдив наесен!

10.06.2019

Bryan Adams пише музика за "Хубава жена"

02.11.2017