Приключенският клип на Дичо към "Дух" е вече готов (видео)

Новият видеоклип на Дичо и бандата му вече е на хоризонта и представлява микс от екшън каскади и красиви кадри от българската природа. Песента "Дух" е от саундтрака на новия приключенски филм "Беси", който скоро ще излезе на екран. Парчето е и пилотен сингъл от новия албум на Дичо, който се очаква всеки момент. 
 
Специално за снимките, Дичо и бандата му влязоха в една от най-слабо изследваните ни пещери с трудна проходимост – Лепеница в Родопите. Във видеото присъстват много красиви картини от  покрайнините на гр. Ракитово и Велинград, където се намират множество останки от времето на древнотракийското племе беси. Сред кадрите виждаме гонки с мотори, каскадьорски изпълнения, стрелба, в която участва и самият Дичо. Сцени от филма "Беси" се преплитат с допълнително заснети специално за видеото. 
 
 
Във филма "Беси" Дичо изпълнява ролята на алчен иманяр - Ангел, целящ да се сдобие с ценна находка, като я скрие от света. Виждаме музиканта в успешно актьорско превъплъщение и в много екшън сцени. Филмът е базиран на легенда, разказваща за приятелските отношения между Александър Македонски и древнотракийското племе беси, които са го посрещнали радушно и подпомогнали по време на неговия поход, а той в знак на благодарност ги е наградил с купища богатства. 
 
В днешно време много иманяри и археолози се опитват безуспешно да открият следа, водеща до тези богатства, докато в един момент, съвсем случайно, един човек открива плоча с описание. Тук започва историята на филма, изпълнен с много приключения, екшън, заплетени истори и обрати, подплатени с тънка ирония. 

Свързани новини

Дичо и DJane Monique с кавър на Сигнал

10.06.2020

Дичо

27.06.2019

Дичо и Теди Кацарова - "Бялата пътека"

15.01.2019

С песен срещу агресията в училищата

20.09.2018

Дичо и Теди Кацарова - "Остани"

07.06.2018

Коментари