Ed Sheeran е готов да стане баща

25-годишният изпълнител, който излиза с някогашната си приятелка от гимназията Cherry Seaborn, призна, че през последната година се е почувствал готов за бащинството и вече мечтае за това.
 
На въпрос в скорошно интервю дали се вижда като баща в бъдеще, изпълнителят отговори: "Нямате идея. Искам да съм баща още от миналата година. Готов съм, да действаме - искам няколко малки дебеланковци да щъкат из тур буса."
 
Не само това - той е готов за продължителна пауза в кариерата, когато моментът настъпи: "Когато станат на 4-5, край. Мисля, че [Bruce] Springsteen си взе дълга отпуска в мига, в който децата му тръгнаха на училище. И мисля, че и аз ще направя така. Искам да си устроя малко студио в провинцията, където да идват да работят млади артисти.''
 
И да, певецът вярва, че Cherry, с която излиза от 2015, е човекът, с който може да осъществи плановете си, тъй като паузата, която сам си наложи, му е дала време да се влюби "както трябва" в хубавицата: "Всъщност за първи път си дадох време да се влюбя като хората. Винаги влизам със страст във връзките си - все пак съм червенокос и ирландец. Но след това тръгвам на 18-месечно турне и всичко се прецаква, преди дори да е започнало. И аз се оглеждам и се чудя "Ама какво се случи?!", а причината е, че просто никога досега не бях отделил нужното време на някого."

Свързани новини

Ед Шийрън с еко-модна колекция

11.07.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ед Шийрън с нов клип, заснет в Украйна

26.04.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022

Ед Шийрън триумфира в съда

06.04.2022